Midnight Walk Dokkum
We gaan los over:
Tickets zijn binnenkort beschikbaar

Veelgestelde vragen

De start vindt plaats vanaf 19.30 uur bij Theater Sense te Dokkum dat tevens ook het eindpunt van de wandeltocht is.

Uw tickets bestel je eenvoudig via de website! Klik op "Bestel hier je tickets" in de rechterbovenhoek van de website en je word automatich doorgestuurd naar de bestelomgeving van MGTickets.
Voor volwassenen bedraagt het inschrijfgeld EUR 10,00 en voor kinderen tot en met 12 jaar EUR 5,00
De bedragen zijn exclusief de administratiekosten die in rekening worden gebracht voor de geautomatiseerde inschrijving en de efficiënte afhandeling bij de start. Aangezien deze service niet kosteloos is en wij die kosten niet in mindering willen brengen op de donatie voor de goede doelen, vragen wij voor een ticket EUR 1,00 administratiekosten.
De administratiekosten worden per bestelling in rekening gebracht, tot een maximum van 15 tickets.

Bij voorkeur dient u zich online in te schrijven. Dat kan voor maximaal 15 tickets. Door online uw tickets aan te schaffen houden wij goed zicht op de limiet voor 2.000 deelnemers. Bovendien hoeft u niet in de rij te staan bij de kassa.

Zeker! Inschrijven is ook mogelijk op de avond zelf. Zowel online als aan de kassa bij de start van de Midnight Walk Dokkum.
Om de online voorverkoop/inschrijving te stimuleren voor een snelle en veilige afhandeling, betaalt u aan de kassa EUR 12,00 voor volwassenen en EUR 7,00 voor kinderen tot en met 12 jaar. Deze bedragen gaan 1-op-1 naar de gekozen goede doelen.

Ja natuurlijk, graag zelfs, het rekeningnummer is: NL12 RABO 0138 3491 93 t.n.v. Rotary Club Dokkum.
Mocht u een bijdrage doen, dan graag onder vermelding van: Midnight Walk Dokkum

Hierin bent u natuurlijk vrij, maar onderweg is steeds wat te doen en ook wel wat te koop.

Rondom Theater Sense zijn diverse (gratis) parkeerplaatsen. De verkeersregelaars wijzen de plekken aan.

Ja, de wandeltocht loopt langs een paar donkere stukken. Hoewel wij veel verlichting hebben geregeld is een zaklamp handig om mee te nemen

Hierin is door de organisatie niet voorzien, er zijn geen mobiele wc's geplaatst. Wel kan er bij een aantal bedrijven en kantines onderweg gebruik gemaakt worden van de wc.

Absoluut niet! Het ontspannen wandelen, het genieten van de acts en belevenissen onderweg en het lopen voor de goede doelen zijn veel belangrijker. Het is geen wedstrijd.

Ja die mag mee, mits aangelijnd en u materiaal meeneemt om eventuele hoopjes op te ruimen.

Helaas, als door bijzondere omstandigheden de Midnight Walk Dokkum niet doorgaat, dan krijgt u uw inschrijfgeld niet terug. Wij vragen hiervoor uw begrip. De organisatie heeft al bepaalde kosten gemaakt en die zullen betaald moeten worden. Uw inschrijfgeld gaat bovendien naar de goede doelen. In het geval dat de Midnight Walk Dokkum niet doorgaat wordt een zo groot mogelijk bedrag naar de goede doelen overgemaakt.
Leest u ook onder het menu "vrijwaring" onze uitgebreide toelichting.