Veelgestelde vragen

De start vindt plaats vanaf 19.00 uur op het terrein achter Theater Sense te Dokkum dat tevens ook het eindpunt van de wandeltocht is. Iedere 10 minuten wordt een groep van 400 wandelaars gestart, de laatste uiterlijk 20.00 uur. 
Deelnemers ontvangen ruim van te voren een mail met belangrijke informatie over de starttijd, parkeren etc.

Uw tickets bestel je eenvoudig via de website! Klik op "Bestel hier je tickets" in de rechterbovenhoek van de website en je word automatich doorgestuurd naar de bestelomgeving van MGTickets.
Voor volwassenen bedraagt het inschrijfgeld EUR 10,00 en voor kinderen tot en met 12 jaar EUR 5,00
De bedragen zijn exclusief de administratiekosten die in rekening worden gebracht voor de geautomatiseerde inschrijving en de efficiënte afhandeling bij de start. Aangezien deze service niet kosteloos is en wij die kosten niet in mindering willen brengen op de donatie voor de goede doelen, vragen wij voor een ticket EUR 1,00 administratiekosten.
De administratiekosten worden per bestelling in rekening gebracht, tot een maximum van 15 tickets.

Bij voorkeur dient u zich online in te schrijven. Dat kan voor maximaal 15 tickets. Door online uw tickets aan te schaffen houden wij goed zicht op de limiet voor 2.500 deelnemers. Bovendien hoeft u niet in de rij te staan bij de kassa.

Normaal gesproken kan dat maar dat hangt af van het aantal voorinschrijvers. Het aantal aanmeldingen loopt heel hard en als het toegestane aantal deelnemers in zicht komt worden er geen tickets meer verkocht dus ook niet op de avond zelf. Als u zeker wilt zijn van deelname bestel dan tickets van te voren. 
 

Ja natuurlijk, graag zelfs, het rekeningnummer is: NL12 RABO 0138 3491 93 t.n.v. Rotary Club Dokkum.
Mocht u een bijdrage doen, dan graag onder vermelding van: Midnight Walk Dokkum

Hierin bent u natuurlijk vrij, maar onderweg is steeds wat te doen en ook wel wat te koop.

Rondom de start (op het terrein achter theater Sense) en bij de bedrijven op bedrijventerrein Hogedijken zijn diverse (gratis) parkeerplaatsen. De verkeersregelaars wijzen de plekken aan. Zijn deze vol dan is parkeren in de buurten aan te bevelen. In verband met de verwachte drukte adviseren wij om, indien mogelijk, zoveel mogelijk lopende of met de fiets naar de start te komen.

Ja, de wandeltocht loopt langs een paar donkere stukken. Hoewel wij veel verlichting hebben geregeld is een zaklamp handig om mee te nemen

Hierin is door de organisatie niet voorzien, er zijn geen mobiele wc's geplaatst. Wel kan er bij een aantal bedrijven en kantines onderweg langs de route gebruik gemaakt worden van de wc.

Absoluut niet! Het ontspannen wandelen, het genieten van de acts en belevenissen onderweg en het lopen voor de goede doelen zijn veel belangrijker. Het is geen wedstrijd.

Ja die mag mee, mits aangelijnd en u materiaal meeneemt om eventuele hoopjes op te ruimen.

Helaas, als door bijzondere omstandigheden de Midnight Walk Dokkum niet doorgaat, dan krijgt u uw inschrijfgeld niet terug. Wij vragen hiervoor uw begrip. De organisatie heeft al bepaalde kosten gemaakt en die zullen betaald moeten worden. Uw inschrijfgeld gaat bovendien naar de goede doelen. In het geval dat de Midnight Walk Dokkum niet doorgaat wordt een zo groot mogelijk bedrag naar de goede doelen overgemaakt.
Leest u ook onder het menu "vrijwaring" onze uitgebreide toelichting.